fbpx

ENKEL HVERDAGSMIDDAG MED NAKKEKOTELETTER OG FRISK VANNMELON- MYNTE- OG FETASALAT!

Nakkekoteletter med vannmelon-og fetasalat

Dette er en superenkel, rask og god hverdagsmiddag – som går ned på høykant hos både store og små. Med få ingredienser og sin raske tilberedningstid er denne retten svært så populær for de «i tidsklemma».

Kombinasjonen mellom søt vannmelon, frisk mynte og salt fetaost, gir en spennende smak. Og du kan egentlig servere de fleste typer kjøtt ved siden av. Kutt først vannmelonen i to. Kutt deretter langs sidene, og så midtveis. Nå kan du forsiktig grave ut skiver med vannmelonkjøtt, som til slutt kuttes i terninger.

 

Nakkekoteletter med vannmelon-og fetasalat

 

DU TRENGER:

(Til 3 personer)

1/2 medium stor vannmelon
200 g fetaost (uten lake)
4 ss mynte (ca. 10 g), finhakket
Nykvernet pepper

3 nakkekoteletter
Smør til steking
Salt og pepper etter smak

 

SLIK GJØR DU:

Kutt melonen i terninger, ca. 1,5×1,5 cm.
Skjær fetaosten i terninger, ca. 1×1 cm.
Vend melon, fetaost og mynte forsiktig rundt i en stor bolle.
Kvern over massevis av pepper.
Brun nakkekotelettene på sterk varme i litt smør, 2-3 minutter på hver side.
Senk varmen, og la de ettersteke i ca. 5 min. Krydre med salt og pepper.
Eller enda enklere – stek de på grillen (vi slang med et par maiskolber også).
Og server straks med en god posjon frisk vannmelon- mynte- og fetasalat!

 

Nakkekoteletter med vannmelon-og fetasalat

UTE ETTER ENKLE OG RASKE HVERDAGSMIDDAGER? HVA MED ENKEL PIZZAVAFFEL?!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen