EVA i OSLO

CURRICUM-VITAE

Jeg er opprinnelig by-jente, født i Oslo og oppvokst på Nordstrand. På slutten av 1900-tallet(!) fullførte jeg AD-linja på Westerdals Reklameskole, og begynte å jobbe som Art Director. Av mine nesten 15 år i reklame-bransjen har jeg blant annet jobbet i byråene BBDO OSLO, TBWA OSLO og FUTATSU.

Så tok jeg altså det store steget og flyttet fra storby til landsby, og måtte tenke litt nytt. Det første året her nede jobbet jeg blant annet med å konvertere et stort reisemagasin til en app for nettbrett. Og så ble jeg plutselig gravid med tvillinger, deretter fulgte en tilhørende lang mammapermisjon. I september i fjor begynte barna på skolen (3 år !), og jeg kunne endelig sette igang med min store drøm; EVA i PROVENCE – et prosjekt som har vært i tankene mine helt siden jeg flyttet nedover.

I tillegg til EVA i PROVENCE gjør jeg også design-oppdrag (logoer, profiler etc.), samt design og programmering av enklere nettsider.

 

ØNSKER DU Å JOBBE MED MEG? Kontakt meg her på  evaiprovence@gmail.com!
Handlekurv
Skroll til toppen