Heading - En lettere hverdag!

¨

VILKÅR OG BETINGELSER

MEDLEMSKAP I EN LETTERE HVERDAG! GIR DEG FERDIG MIDDAGSPLANLEGGING GJENNOM ET HELT ÅR. HVER FREDAG FÅR DU TOTALT 6 OPPSKRIFTER: 4 VARIERTE OG SPENNENDE MIDDAGSOPPSKRIFTER – I TILLEGG TIL 2 OPPSKRIFTER PÅ NOE SØTT, SALT ELLER SYRLIG. DU FÅR OGSÅ KOMPLETTE HANDLELISTER HVER UKE, SAMT GODE TIPS OG INSPIRASJON – OG PERSONLIG OPPFØLGING I EKSKLUSIV FB-GRUPPE.

 

Medlemskapet koster kr. 1899,- kr hvis du har benyttet deg av MEST FOR PENGENE ÅRSPRIS. Eller kr. 1499,- hvis du har valgt BASIS ÅRSPRIS. Eller kr. 2499 hvis du har valgt delbetaling (da vil du trekkes kr. 833 kroner i 3 mnd). Medlemskapet begynner å løpe med en gang du melder deg på. Neste ukes oppskrifter og handlelister får du tilgang til hver fredag på medlemsbloggen. Der finner du også ferdig planlegging, oppskrifter og handlelister som nedlastbare filer. Medlemskapet gjelder for 1 år (f.o.m. innmeldingsdato).

 


 

MED EN LETTERE HVERDAG! FÅR DU UKENTLIG:

 

6 X OPPSKRIFTER

der 3 av oppskriftene er premium og eksklusive for medlemmene i En lettere hverdag!


4 X MIDDAGER
Ukesmenyen er nøye sammensatt, slik at hver uke er godt balansert med én kjøtt-, én fisk- og én vegetarrett. Du kan lese mer om EVA i PROVENCE sitt syn på et sunt & godt kosthold lenger ned på siden. 2 av ukens middager er nye og eksklusive, mens de 2 siste er fra det store middagsarkivet til EVA i PROVENCE.

1 X SØTT&SUNT eller GODT&SUNT
Eksempelvis: sukkerfrie cookies, muffins eller bliss balls / sunnhetsshot, snacks eller kanskje en dipp. Dette er alltid en premium oppskrift. 

1 X OVERRASKELSE
En overraskelse er som kjent en overraskelse. Alt vi vil si, er at denne oppskriften består av noe som er godt!

 

HANDLELISTER

Det følger også med handlelister. Du får én handleliste per oppskrift, i tillegg til én samlet for alle ukens oppskrifter.

 

PLANLEGGING

Vi gjør hele middagsplanleggingen for deg. Og det eneste du trenger å tenke på er at du med En lettere hverdag! kan spise nydelig mat, som også er er bra for kroppen. Uten å bruke mye tid på kjøkkenet!

 

MEDLEMSBLOGGEN

Hver fredag i ett år publiseres neste ukes oppskrifter, handlelister og oversikt på medlemsbloggen. Her vil alt ligge lett tilgjengelig, i tillegg til at du enkelt kan laste ned PDF´er av oppskrifter og handlelister til din mobil og/eller datamaskin. Du vil ha tilgang til materiellet på medlemsbloggen i ett år f.o.m innmelding. Og det er opp til deg om du vil lagre oppskriftene i et eget arkiv, slik at du alltid kan hente fram en favorittoppskrift eller to.

 

EKSKLUSIV FACEBOOKGRUPPE

 I en privat og eksklusiv facebookgruppe vil Eva hver uke presentere 3 av ukens oppskrifter gjennom små filmsnutter (enkelte uker gjennom bilder og tekst). Og i disse små presentasjonene vil du også få kunnskap om hvorfor disse oppskriftene er bra for kroppen din. I tillegg til inspirasjon og gode råd/tips! Her kan du også stille spørsmål, og få personlig oppfølging hvis du ønsker det. Eva er som regel innom gruppa minst én gang om dagen.

 

100% FORNØYD – 30 DAGERS PENGENE TILBAKE GARANTI!

Hvis du ikke er 100% fornøyd, får du alle pengene tilbake. Dette forutsetter at du lager minimum 2 av oppskriftene hver uke, og dokumenterer dette med bilder. Du er selv ansvarlig for å avslutte medlemsskapet via en e-post i løpet av de første 30 dagene.

 


 

EVA I PROVENCE SIN OPPSKRIFT
PÅ ET SUNT OG GODT KOSTHOLD

“Et sunt og godt kosthold” må jo være et av de mest omdiskuterte temaene i ”kjøkkenets historie”. Vel, for oss handler det om å spise variert, bruke rene og gode råvarer, og lure inn en ekstra grønnsak (eller tre) i hvert måltid.

I tillegg tror vi det er bra for kroppen å kutte ned på de raske karbohydratene, og heller finne varianter til produktene som gir høy GI. Og da tenker vi for eksempel på siktet hvetemel, hvit ris/pasta, og ikke minst raffinert sukker. Raske karbohydrater får blodsukkeret til å stige raskt, og fører til at man blir fort sulten igjen. Rask blodsukkerstigning kan også på sikt føre til noen ekstra kilo på kroppen, og øke risikoen til diverse sykdommer som diabetes (2), hjertesykdommer og kreft.

Eva er ingen utdannet kokk, ei heller ernæringsspesialist. Men etter å ha blitt godt kjent med det franske kjøkkenet og en voksende matinteresse, har hun også lært mye om ernæring. Om viktigheten av å bruke råvarer med et godt næringssinnhold, og det å sette sammen balanserte måltider som inneholder både proteiner, fett og de “riktige” karbohydratene. Og hun følger de samme prinsippene som i Middelhavskostholdet, som er kåret til det sunneste kostholdet i verden.


 

ER DET NOE DU LURER PÅ?

Send oss en mail, så finner vi ut av det!

Handlekurv
Skroll til toppen