VIL DU HA EN

100% GOD MORGEN?JEG GIR DEG EN FrokostguidE MED SYV FROKOSTEr SOM GARANTERT VIL GI DEG EN GOD UKE!


Det er nemlig så enkelt som at...

En god morgen legger utgangspunktet for en bra dag. 

Og en god morgen får du ved å spise en bra frokost!

Derfor har jeg samlet syv favorittfrokoster i ett eget hefte til deg!

TRENGER DU INSPIRASJON TIL

GODE, SPENNENDE OG SUNNE OPPSKRIFTER?

Følg meg på bloggen EVA i PROVENCE, der jeg daglig serverer spennende, sunne og smakfulle oppskrifter. Siden jeg flyttet til Provence for snart syv år siden, har jeg vært inspirert av det franske kjøkken. Og spesielt deres måte å bruke sesongens gode råvarer på! I tillegg gir jeg deg noen søte smakebiter fra det bedagelige livet her nede ved Middelhavet.


Mitt motto er:

Sunne oppskrifter på det gode liv! 


Og dette er noe jeg gjerne vil dele med deg!

© EVA i PROVENCE